Noordgouwe, 6 februari 2018

Betreft: gezamenlijke controle blusapparatuur week 10

Geachte klant,

Zoals u wellicht weet verkopen wij blusapparatuur via ADT. Ze verzorgen ook de controle van deze apparatuur. ADT kan op afspraak bij u langs komen, dit is makkelijk maar hier zijn wel hogere kosten aan verbonden.

Om deze kosten voor u te drukken willen we, net als voorgaande jaren, een week lang blusapparatuur op één punt verzamelen en laten keuren door ADT.

maandag 5 t/m vrijdag 9 maart  verzamelen wij de blusapparatuur

                  ’s ochtends tussen 7.45 uur en 8.30 uur  bij Mol-Schuddebeurs.

De keuringskosten per brandblusser zijn € 9,95  excl. BTW. (excl. onderdelen). U kunt de blusapparatuur op dezelfde dag vanaf 14:00 uur weer ophalen.

Wij willen u er op attenderen dat na tien jaar de brandblusser, een door de overheid verplicht gestelde interne keuring moet ondergaan. Dit “groot onderhoud” brengt extra kosten mee.

Brandblussers die niet door de keuring komen worden ter plaatse onklaar gemaakt i.v.m. veiligheidsmaatregelen. Ook brandblussers ouder dan 20 jaar worden afgekeurd, dit als gevolg van de ingevoerde Nen-norm. Het afvoeren  van een afgekeurde brandblusser bedraagt € 15,00.

Attentie:

Wij kunnen geen verantwoording nemen voor het feit dat er gedurende deze dagen geen brandblusser bij u op het bedrijf is. Wij adviseren u dan ook minimaal één blusser achter de hand te houden voor eventuele calamiteiten.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Naam contactpersoon

Uw adres en plaats

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Aantal brandblussers (verplicht)

Verhinderd op

Eventuele opmerking(en)

captcha

U krijgt bericht over de exacte keuringsdatum.

Heeft u nog vragen dan horen wij die graag van u,