20181017_mol-schuddebeurs_02938Al sinds 1930 is Mol Schuddebeurs BV een begrip in de regio en niet meer weg te denken van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden.De onderneming heeft al drie generaties lang ervaring in de agrarische, recreatieve en particuliere sector.

We zijn gespecialiseerd op het gebied van motorbrandstoffen, smeermiddelen en tank- en flessengas. Mol Schuddebeurs B.V. onderscheid zich door kwaliteit en technische ondersteuning. Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten waar we zelf volledig achter staan. Wanneer er problemen ontstaan kan onze eigen technische dienst snel ter plaatse zijn.


Kijk hier voor onze contactgegevens. 

Mol Schuddebeurs B.V. naar Shell en Avia

Mol Schuddebeurs was 65 jaar te herkennen aan de groene BP kleuren zoals te zien op de onderstaande foto. Na een lange samenwerking zijn wij overgestapt naar Shell en Avia tankstations. Dit is zeker geen eenvoudige beslissing geweest. Ons streven is om altijd de beste kwaliteit en service te bieden. Met deze 2 merken gaat dit zeker lukken. In 2013 zijn we met de grote metamorfose begonnen en konden we met een schone lei alles opnieuw inrichten.

DSCF1227