Onze eigen tankauto’s leveren bij u aan huis alle soorten motorbrandstoffen.Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van
opslagmogelijkheden voor uw brandstoffen.

Verder zijn wij dealer van Benegas. Het gehele traject van aanvraag tot het afpersen van de tankinstallatie kan door onze technische medewerkers worden uitgevoerd.

Voor smeermiddelen leveren wij voornamelijk BP Smeermiddelen. Daarnaast hebben wij ook Shell smeermiddelen. Kijk hier voor een greep uit ons assortiment. Voor advies op gebied van smeeroliën kunt u bij onze vertegenwoordiger terecht. Zie onze contactpagina. Bij problemen met uw machines is het mogelijk om een oliemonster te nemen. Onze servicedienst kan bij u op locatie monsters nemen van uw hydrauliek- of smeerolie. Vervolgens laten wij uw olie analyseren in een laboratorium waar wij mee samenwerken.

Zie hieronder waarmee wij u verder van dienst kunnen zijn.

benegas-4

Smeermiddelen

 

Groot assortiment smeermiddelen van BP en Shell.

 

Met onze eigen besteldienst leveren wij uit eigen voorraad smeermiddelen. Onze technische dienst en vertegenwoordigers kunnen u informeren over de technische toepassingen en mogelijkheden.

Dieselolie EN590

 

Leveringen op locatie.

 

Met onze eigen tankwagens leveren wij op elke locatie. Voor storingen en onderhoud hebben wij onze eigen technische dienst.

Traxx Diesel

 

Kiezen voor TRAXX Diesel, is kiezen voor rendement

 

Met onze speciaal aangepaste tankwagen kunnen we ook deze brandstof bij u thuis leveren. Kijk wat TRAXX Diesel voor uw bedrijf kan betekenen!

Industriegassen

 

Kijk hier voor ons assortiment Industriegassen

 

We verkopen via de firma Air Products een groot assortiment van diverse las en snijgassen. Of het gaat om mig/mag of tig lassen of autogeen lassen of snijden. Voor elke las hebben wij het juiste gas.

Brandstofopslag-Installaties

 

Kijk hier voor meer informatie voor KIWA goedgekeurde opslagtanks.

 

Voor een opslag installatie die voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving bent u bij ons aan het juiste adres. 

Gastank in bulk

 

In samenwerking met Benegas zijn wij leverancier voor gastanks.

 

Propaantanks leveren, het leidingnet aanleggen. Het gehele traject van aanvraag tot het afpersen van de tankinstallatie kan door onze technische medewerkers worden uitgevoerd.