NIEUW!! INDUSTRIEGASSEN ZONDER TERUGKERENDE HUURKOSTEN !!NIEUW!!

Om U een zo breed mogelijk pakket te kunnen aanbieden, leveren wij ook industriegassen. Mol Schuddebeurs BV is een Air Products agent voor Zuid West Nederland. Wij hebben alle las- en snijgassen op voorraad van Airproducts en daarnaast de Balloonium® helium en de zogenaamde ”food grade” gassen voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Verder bieden wij apparatuur en diensten ter ondersteuning voor Uw bedrijf via de expertise en kennis van Air Products. Cilindergassen kunt U bij ons afhalen, maar U kunt ook kiezen voor levering op locatie met onze eigen vrachtauto.

Air Products is een van ’s werelds grootste leveranciers van industriële gassen. Dat betekent dat er altijd wel een verkooppunt bij U in de buurt is. Dit heeft als voordeel dat U ook elders in het land op de levering van Uw vertrouwde gassen kunt rekenen.

Voor advies over het gebruik van cilindergassen en voor gedetailleerde veiligheidsinformatie kunt U altijd terecht bij ons. Klik hier voor de juiste contact informatie. Wij geven u graag informatie over gasprijzen en huurmogelijkheden. Heeft U advies op maat nodig voor uw procesbehoeften, dan kunt U te rade gaan bij de toepassingsspecialisten van Air Products. Zij kunnen een bezoek aan uw bedrijf brengen om uw processen te bestuderen en het juiste gas voor uw toepassing te demonstreren.

Klik hier voor een overzicht van de gassen die wij kunnen leveren via Air Products.

IMG_9488