Autran MBX

De Autran MBX is een universele transmissie vloeistof ontwikkeld voor het gebruik in moderne automatische transmissies, waar Ford Mercon, DX IID en andere specificaties worden aanbevolen. Autran MBX kan ook worden toegepast in de meeste stuurbekrachtigingssystemen en bepaalde handgeschakelde versnellingsbakken, waarvoor automatische transmissie vloeistoffen worden gespecificeerd.
Belangrijkste voordelen
Autran MBX voldoet aan de meeste fabrieks-specificaties en kan daarom worden gebruikt om het aantal producten bij transportbedrijven te rationaliseren en zo de kans op een onjuiste toepassing te reduceren,
Uitstekende vloeibaarheid bij lage temperaturen en hoge thermische stabiliteit,
Bescherming tegen roest en corrosie en goede compatibiliteit met afdichtingen,
Verbeterde frictie-eigenschappen en slijtage bescherming,
Autran MBX bevat geen spermolie.
Specificaties
Autran MBX heeft de volgende formele goedkeuringen:
Ford Mercon (M2C-185A), Licence M 910209
GM Allison C-4 (Approval nr.12350390)
MAN 339 type C
Mercedes Benz blz. 236.6
ZF TE-ML 11 en 14
Autran MBX voldoet aan de eisen van DX IID en kan ook worden toegepast als “service fill” olie in automatische versnellingsbakken, gemonteerd door de meeste autofabrikanten, zoals Audi, BMW, Jaguar, Opel, Porsche, PSA, Renault, Saab, Scania, Volvo en Volkswagen. Verder voldoet Autran MBX aan de eisen van de transmissiefabrikanten Renk en Voith voor hun Diwa en Midimat transmissies.

Castrol ATF Dex II Multivehicle

Castrol ATF Dex II Multivehicle is een Automatische Transmissie Vloeistof die aanbevolen wordt voor het gebruik in automatische transmissies en stuurbekrachtigingssystemen van voertuigen waar Dexron IID of Mercon prestaties zijn vereist. Het is ook goedgekeurd voor gebruik in vele Europese zware automatische transmissies en Mercedes-Benz manuele transmissies.

Voordelen

  • Vele goedkeuringen bieden brede toepasbaarheid.
  • Diverse goedkeuringen waardoor breed toepasbaar.
  • Zorgt voor een efficiënte werking van de stuurbekrachtigingssystemen onder alle omstandigheden.
  • Hoge thermische stabiliteit beschermt tegen afzettingen en olie indikking waardoor de levensduur van de onderdelen en het smeermiddel verlengt wordt.
  • Verbeterde wrijvingskarakteristiek en bescherming tegen slijtage handhaven de doeltreffende werking van de onderdelen
  • De effectieve compatibiliteit met afdichtingsmaterialen verlaagt het risico van lekkage.