Ervaar het gemak van de Mol tankpas

Als vaste klant van Mol Schuddebeurs kunt u genieten van de voordelen van een tankpas. U heeft bijvoorbeeld geen omkijken naar verschillende kortingen op de diverse tankstations. Wanneer u een tankpas bij ons aanvraagt krijgt u een vaste korting op de landelijke adviesprijs van Shell. Met deze pas kunt u op ons uitgebreide netwerk van tankstations terecht in Zuid-West Nederland. Tweemaal per maand ontvangt u een overzichtelijke factuur per e-mail. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 0111 453330. Of klik hier voor onze contact pagina.

Onze tankpassen zijn voorzien van RFID!

Onze RFID kaarten zijn voorzien van een chip en een antenne voor draadloze communicatie en kunnen zo op afstand afgelezen rfidworden. Het voordeel van RFID is gemak. U hoeft uw kaart niet meer uit uw portemonnee te halen om te betalen. Betalen wordt eenvoudiger en neemt minder tijd in beslag. Daarnaast zijn storingen door een defecte of slechte magneetstrip verleden tijd.

Het enige wat u hoeft te doen om hier gebruik van te maken is uw pas voor het beeldscherm houden waar u uw pincode in toetst. Helemaal onder in het scherm van de buitenpaal ziet u de afbeelding van hiernaast. Dit is het icoon van RFID. Het automaat geeft een piepgeluid als bevestiging wanneer de pas gelezen is.

Plattegrond tankstations

Klik hier voor een overzicht van al onze tankstations.

Pre-autorisatie betaalpas

Wat is een pre-autorisatie bij uw betaalpas?

Lees dat in bijgevoegde link: www.mol-olie.nl/pre-autorisatie

Aanvragen

 

 

Vraag hier uw eigen tankpas aan en profiteer van de voordelen van de Mol Localcard

      • Aanvragen

Gegevens wijzigen

 

Klik hier om uw gegevens te wijzigen.

      • Wijzigen

Kwijt of gestolen?

 

Blokkeer zo spoedig mogelijk uw tankpas na verlies of diefstal

      • Blokkeren