Mol Schuddebeurs B.V. levert diverse diensten en producten voor de zakelijke klant. Naast de leveringen van brandstoffen en flessengas verzorgen wij ook de installaties voor propaan en brandstofopslag installaties. In overleg met u leveren wij maatwerk volgens de geldende normen en richtlijnen. Wij zijn hiervoor Lloyds en KIWA (tankinstallateur) gecertificeerd.

Voor uw wagenpark hebben wij een uitgebreid netwerk aan tankstations in Zuid-West Nederland waar u zonder geld vaak 24/7 terecht kunt. Met onze zakelijke tankpas profiteert u van optimaal gemak. U kunt kiezen om per pas een limiet in te stellen zoals u dat wenst. Ook product en locatie afbakenen is eventueel mogelijk. U ontvangt 2 maal per maand een gespecificeerde factuur die u kunt gebruiken voor het terug vragen van de B.T.W. bij de fiscus (zakelijk gebruik).

Naast het brede aanbod van propaangassen zijn wij depothouder van Air Products industriële gassen. Met onze eigen vrachtwagen leveren wij deze gassen bij u op locatie in Zuid-West Nederland.

Om uw machines van de juiste smeeroliën te voorzien kunt u ons contacteren voor advies en technische hulp. In ons magazijn hebben wij een groot en diverse voorraad smeerolie waardoor wij u snel kunnen beleveren.


Industriële gassen

 

 

 

 

 

Wij zijn agentschap van Air Products. Kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Tankgassen

 

 

 

 

 

Propaaninstallaties voor Drogen, verwarming, campingnetwerk etc.

 

 

TRAXX Diesel

 

 

 

 

 

Haal meer uit uw diesel. Kijk wat TRAXX diesel u aan voordeel oplevert.

 

 

Tankpassen

 

Tanken op rekening met 2x per maand een gespecificeerde factuur.

 

Kijk hier voor de voordelen die onze tankpas kan bieden voor uw onderneming!

Adblue

 

Adblue komt steeds vaker voor in trekkers, vrachtwagens en personenwagens.

 

Wij verkopen adblue in jerrycans, 200 liter vaten, 1000 liter IBC en levering op locatie in bulk. Kijk hier voor onze mogelijkheden.