Email

INFO@MOL-OLIE.NL

Telefoon

0111 – 45 33 30

Tankpas

Ervaar het gemak van de Mol Schuddebeurs tankpas. U kunt deze gebruiken in ons uitgebreide netwerk van 21 Shell/Avia tankstations in Zuid West Nederland en krijgt op al deze locaties dezelfde aantrekkelijke, vaste korting op de landelijke adviesprijs van Shell. Ook fijn: u ontvangt tweemaal per maand een overzichtelijke factuur per e-mail. Nooit meer zoeken naar contant geld of bonnetjes verzamelen!

Voor meer informatie over de tankpas: neem contact op met Niek van Kuijk
06 5172 7949
niek@mol-olie.nl

Mol
Mol

Pre-autorisatie van uw betaalpas

“Tijdens het tanken op een van de onbemande tankstations is er een bedrag van €200,- afgeschreven. Hoe kan dit?” Deze vraag krijgen wij regelmatig, vooral in de zomerperiode. Hieronder vindt u een heldere uitleg over deze (tijdelijke) afschrijving en wat u kunt doen als u het bedrag niet binnen vijf dagen teruggestort krijgt.

Wat is pre-autorisatie?

Als u tankt bij een onbemand tankstation, moet u een betaalpas met pincode gebruiken. Daarmee trekt het systeem de gegevens van de pinpas na en kan er worden gecontroleerd of u voldoende saldo op uw rekening hebt voor de betaling van de brandstof. Omdat nog niet zeker is voor welk bedrag u gaat tanken, vraagt het systeem goedkeuring aan uw bank, die vervolgens een bedrag van de rekening reserveert. Dit is meestal 200 euro. Als u klaar bent met tanken, wordt het bedrag van deze reservering, minus het uiteindelijke tankbedrag, weer teruggestort op uw rekening.

Hoe lang duurt dit?

Vaak merkt u niets van de pre-autorisatie en wordt het geld direct teruggestort op uw rekening. Maar in het buitenland – en soms in ons eigen land – kan het gebeuren dat het bedrag langer gereserveerd blijft. Mocht het na vijf dagen nog niet teruggestort zijn, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw bank. Zij kunnen voor u uitzoeken wat er aan de hand is en navraag doen bij het bedrijf dat de transacties van betaalautomaten verzorgt.

Op 8 november kan er tussen ongeveer 09.30 en 13.30 uur niet worden getankt bij tankstation de Gouwe in Noordgouwe en is het PostNL punt tijdelijk buiten bereik.