Email

INFO@MOL-OLIE.NL

Telefoon

0111 – 45 33 30

Tankpas

Ervaar het gemak van de Mol Schuddebeurs tankpas. U kunt deze gebruiken in ons uitgebreide netwerk van 21 Shell/Avia tankstations in Zuid West Nederland en krijgt op al deze locaties dezelfde aantrekkelijke, vaste korting op de landelijke adviesprijs van Shell. Ook fijn: u ontvangt tweemaal per maand een overzichtelijke factuur per e-mail. Nooit meer zoeken naar contant geld of bonnetjes verzamelen!

Voor meer informatie over de tankpas: neem contact op met Carlijn Duinhouwer-Bovée
06 5373 1743
carlijn@mol-olie.nl

Mol
Mol

Pre-autorisatie van uw betaalpas

“Tijdens het tanken op een van de onbemande tankstations is er een bedrag van €200,- afgeschreven. Hoe kan dit?” Deze vraag krijgen wij regelmatig, vooral in de zomerperiode. Hieronder vindt u een heldere uitleg over deze (tijdelijke) afschrijving en wat u kunt doen als u het bedrag niet binnen vijf dagen teruggestort krijgt.

Wat is pre-autorisatie?

Als u tankt bij een onbemand tankstation, moet u een betaalpas met pincode gebruiken. Daarmee trekt het systeem de gegevens van de pinpas na en kan er worden gecontroleerd of u voldoende saldo op uw rekening hebt voor de betaling van de brandstof. Omdat nog niet zeker is voor welk bedrag u gaat tanken, vraagt het systeem goedkeuring aan uw bank, die vervolgens een bedrag van de rekening reserveert. Dit is meestal 200 euro. Als u klaar bent met tanken, wordt het bedrag van deze reservering, minus het uiteindelijke tankbedrag, weer teruggestort op uw rekening.

Hoe lang duurt dit?

Vaak merkt u niets van de pre-autorisatie en wordt het geld direct teruggestort op uw rekening. Maar in het buitenland – en soms in ons eigen land – kan het gebeuren dat het bedrag langer gereserveerd blijft. Mocht het na vijf dagen nog niet teruggestort zijn, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw bank. Zij kunnen voor u uitzoeken wat er aan de hand is en navraag doen bij het bedrijf dat de transacties van betaalautomaten verzorgt.

Voeg je koptekst hier toe

Op 8 november kan er tussen ongeveer 09.30 en 13.30 uur niet worden getankt bij tankstation de Gouwe in Noordgouwe en is het PostNL punt tijdelijk buiten bereik.

Voeg je koptekst hier toe

Op 8 november kan er tussen ongeveer 09.30 en 13.30 uur niet worden getankt bij tankstation de Gouwe in Noordgouwe en is het PostNL punt tijdelijk buiten bereik.